Top Social

.

inspiration & things

Blue shirts...

January 29, 2016
bluestripedAffiliate// VICTORIA VICTORIA BECKHAM SHIRT / H&M TREND SHIRT / VICTORIA VICTORIA BECKHAM SHIRT / ACNE STUDIOS SHIRT / TOPSHOP SHIRT / PALMER/HARDING SHIRT /
Som jeg fortalte i mit indlæg igår, så er jeg virkelig begejstret for shirt trenden - og der er bare så mange options derude helt fra den mere klassiske til nogle med fine detaljer. Herover har jeg samlet nogle af mine favoritter fra high street og high end. Har selv lige købt den fra H&M Trend som har flæser bagpå og synes den er så fin. Jeg er også faldet fuldstændig for den smukke Palmer/Harding skjorte - et engelsk mærke som jeg er ret vild med. Har du en favorit?
-
TRANSLATE/ As I told you in my post yesterday I'm really loving the shirt trend - and there are so many great options from the classic button down to shirts with beautiful details. I've collected my favourites above from both high street and high end. I've just bought the one from H&M Trend and it's so cute with the frills on the back. I'm also really fallen for British brand Palmer/Harding - how beautiful is that shirt. - so need this in my wardrobe.
Post Comment
Post a Comment